Villkor fotografering

 

 • Digitala bilder.
  Samtliga utvalda bilder 
  är lätt redigerade och levereras via ett webbgalleri som ni får inloggningsuppgifter till via mailen.
  Mailet med bilderna kommer efter ca 1-3 veckor. (beroende på säsong!) Kan dröja lite längre vid större bröllopsfotograferingar eftersom det är mer bilder då.
   
 • Betalning
  Betalning sker direkt efter fotograferingen. Jag tar både kort, kontant och swish! Bröllopfotograferingar får en faktura ca två dagar efter bröllopet, en faktura med 10 dagars betalning. Jag påbörjar bilderna när betalningen är inne hos mig.
   
 • Bildleverans
  Alla bra bilder, utvalda av mig levereras via ett webbgalleri som ni får inloggningsuppgifter skickade till er via mail. D får ni direkt tillgång till era bilder.  Bilderna levereras som högupplösta JPG-filer.
   
 • Bildanvändning
  Bilderna levereras med fri användningsrätt för privat bruk och framkallning. Vid publicering på internet ska ”Fotograf Mia-Kristina” anges. Alternativt www.miakristina.se.
   
 • Publicering av bilder
  När ni väljer mig som fotograf så godkänner ni också att jag får använda bilderna i min normala marknadsföring. Om det är några bilder som inte känns ok att publicera så respekterar jag självklart det. Prata med mig om detta innan eller under fotograferingen i sådant fall.

  Om jag skulle vilja använda foton i något utanför min normala marknadsföring måste jag kontakta er först och stämma av om det är OK. Med normal marknadsföring menas min portfolio, hemsida, facebooksida, instagram samt i mitt eget marknadsföringsmaterial så som presentkort, prislistor mm.
   
 • Arkivering av bilder
  Dina bilder sparas i 1 år från fotograferingsdatum på separat hårddisk. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för oförutsedda händelser som jag själv inte kan påverka, te.x hårddiskkrasch eller brand.
   
 • Avbokning
  Avbokning måste ske senast 24 timmar före planerad fotografering annars debiteras en avgift motsvarande 50 % av priset. Undantag för sjukdom görs endast en gång.
   
 • Väder & vind
  Eftersom jag jobbar utomhus är jag beroende av bra ljus och väder för att få era bilder så fina som möjligt, jag förbehåller mig därför rätten att vid kort varsel flytta inbokade fotograferingar vid ex. regn.
   
 • Reseersättning
  Jag är flexibel med att ta mig en bit, men det tillkommer en milersättning med 30 SEK / mil utanför Svedala/Malmö kommun.

 

Genom att boka mig som fotograf godkänner du ovanstående villkor. 

Villkor fotografering !