Fotograf Mia-Kristina

Jag är fotografen som har glimten i ögat och alltid ett asgarv redo! Jag utgår från Bara, utanför Malmö men har hela skåne som mitt arbetsfält. Jag brinner för att fotografera människor i helhet men när jag får det stora nöjet att föreviga små barn med massa spring i benen, deras nyfikenhet och spontanitet. - Då får jag leka, skoja och bli sådär treårig igen. Det älskar jag lika mycket som jag älskar popcorn en helt vanlig tisdagskväll... 

 Jag siktar på att förmedla levande, varma bilder med fokus på den rätta känslan.

Vad vill du föreviga?

Fotograf Mia-Kristina

Min vanligaste fotografering


- Fotografering utomhus.

- 60 minuter. 

2500 Kr

Hur går det till? / Vad ingår?

    Fotografering plus alla bra bilder, utvalda av mig! 

   
    Betalar gör ni direkt efter fotograferingen, jag tar både kort, kontant och swish!

   

    Jag brukar försöka få varierande bilder på hela familjen tillsammans, bilder på varje barn för sig och syskonbilder. Kontakt före och efter fotograferingen. Då jag endast fotograferar i naturligt ljus kan ombokning vid dåligt (mulet & regnigt) förekomma.

   

    Jag älskar naturliga, lekfulla och spontana bilder som visar vilka ni är. Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden.

   

    Efter fotograferingen går jag igenom och redigerar bilderna. Cirka en till två veckor efter fotograferingen skickas en länk till er med direkt tillgång till era bilder. 

   

   När det gäller kläder så rekomenderar jag ljusa kläder utan stora loggor eller rörliga mönster. Om ni vill göra bilderna lite extra personliga så kan ni till exempel ta med favoritleksaken eller nallen.

   

   Bilderna levereras högupplöst i svartvitt och färg blandat med helt fria framkallningsrättigheter. Vilket innebär att ni får framkalla och använda bilderna som ni vill.

   

Vad tillkommer?

   Reseersättning utanför Svedala/Malmö kommun. (30kr/mil)

Vill du boka? Skicka en fröfrågan nedan:

 Genom att boka fotografering godkänner ni villkoren.

♥ Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till mia@miakristina.se

Skicka

Meddelandet skickades iväg, Tack så mycket!Det blev något fel där, pröva igen!

Titta gärna i min Portfolie

Barn & Familj

Bröllop

Företag