Fotograf Mia-Kristina

 

Jag är fotografen som har glimten i ögat och alltid ett asgarv redo!

 

Jag utgår från Bara, utanför Malmö men har hela Skåne som mitt arbetsfält.

Jag brinner för att fotografera människor i helhet men när jag får det stora nöjet att föreviga små barn med massa spring i benen, deras nyfikenhet och spontanitet. - Då får jag leka, skoja och bli sådär treårig igen.

Det älskar jag lika mycket som jag älskar popcorn en helt vanlig tisdagskväll...

 

♥ ♥ ♥

 

 

Hur går det till? - Vad ingår?

text layer

♥ Fotografering plus alla bra bilder, utvalda av mig!


♥ Betalar gör ni direkt efter fotograferingen, jag tar både kort och swish!

 

♥ Jag brukar försöka få varierande bilder på hela familjen tillsammans, bilder på varje barn för sig och syskonbilder. Kontakt före och efter fotograferingen. Då jag endast fotograferar i naturligt ljus kan ombokning vid dåligt (mulet & regnigt) förekomma.

 

♥ Jag älskar naturliga, lekfulla och spontana bilder som visar vilka ni är. Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden.

 

♥ Efter fotograferingen går jag igenom och redigerar bilderna. Cirka en till två veckor efter fotograferingen skickas en länk till er med direkt tillgång till era bilder.

 

♥ När det gäller kläder så rekommenderar jag ljusa kläder utan stora loggor eller röriga mönster. Om ni vill göra bilderna lite extra personliga så kan ni till exempel ta med favoritleksaken eller nallen.

 

♥ Bilderna levereras högupplöst i svartvitt och färg blandat med helt fria framkallningsrättigheter. Vilket innebär att ni får framkalla och använda bilderna som ni vill.

Bröllopsfotogrfering

Att få föreviga kärleken mellan två personer under en bröllopsdag är för mig ett mycket speciellt uppdrag, såklart!

Bröllop är bland det bästa jag vet! Varje bröllop är unikt, liksom ni som personer. Bilderna från ert bröllop ska ni kunna se tillbaka på i många år framöver och då minnas lyckan, gädjen och framförallt kärleken!

Om ni letar bröllopsfotogaf vore det en ära för mig att få fånga alla de fantastiska ögonblicken och känslorna på den stora dagen!

 

 

♥ ♥ ♥

 

Hur går det till? - Vad ingår?

text layer

♥ Vill ni boka mig som er bröllopsfotograf bokar vi in en fika, där vi ses och går igenom alltsammans. - Vi skriver avtal och ni betalar då även en handpenningsavgift på 2000kr. Detta gör vi för att garantera att jag är bokad till er på eran stora dag!

 

♥ Full support innan, under och efter bröllopet.

 

♥ Efter bröllopsdagen får ni fakturan på resterarnde belopp. När den är betald påbörjar jag redigeringen av era bilder.

Efter fotograferingen går jag igenom och redigerar bilderna. Cirka en till två veckor efter fotograferingen skickas en länk till er med direkt tillgång till era bilder.

 

♥ Bilderna levereras därför ca 2-8 veckor efter bröllopet. De levereras i färg & svartvitt, högupplöst i JPG format fullt bearbetade för fri användning. Ni får då ett mail med inloggningsuppgifter till ert webbgalleri där ni direkt får tillgång till era bilder.

 

♥ Ni bestämmer själva hur ni vill spendera era timmar men de måste vara sammanhängande.

 

♥ Avtalet finns för att ni ska känna er säkra på allt kring bokningen och bilderna. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat. Bokningsavgiften fungerar som en garanti på ert bokade datum och dras sedan av från er slutfaktura. Vid avbokning betalas inte bokningsavgiften tillbaka.

 

♥ Fria resor inom Svedala/Malmö. För övriga resor tillkommer en milsersättning på 30kr/mil.

Vill du boka? - Skicka en förfrågan nedan:

text layer

Meddelandet skickades iväg, Tack så mycket!Det blev något fel där, pröva igen!

MiaKristina.se

Clematisgränd 2

233 63 Bara

0723-031705