Äntligen lite sol genom fönstret

I helgen var hela min familj i Stockholm och hälsade på vänner. När vi kom till deras hus i Bromma sken solen genom fönstret och det var en helt underbar känsla! Äntligen! Det hade tydligen varit grått och trist väder hemma i Skåne hela helgen med mycket dimma, ett perfekt ”sitta-inne-och-pyssla-väder”.

Men i huvudstaden där vi var sken som sagt solen hela helgen och vi spenderade mycket tid utomhus. Det var bland annat besök på slottet, Naturhistoriska museet, Junibacken. På lördagen innan melodifestivalen hann vi även med ett dopp i badtunnan.

På Söndagen hade deras tjejer skidskola inplanerat och när vi stod i backen och tittade på alla som åkte blev både Ruth-Ellen och Sture sugna att testa så det löste vi. Varken jag eller min man kan (eller vill..!?) åka skidor så pappa Nicklas hjälpte dom, upp i liften, hela backen ner, till och med uppför ett stort gupp tog han dom. Snacka om att det var lyckliga barn!

 

Följ gärna mig på Instagram. . .

Då får ni inte bara ta del av mina fina fotografier från blandade fotojobb. Det kommer blandas hej vilt med snygga färger och en och annan klippning. Dessutom kommer där lite behind the scenes och små glimtar från mitt liv! - Följ mig vet jag!