Vem är jag?

Född 1982 nere på Österlen men bor nu i Bara utanför Malmö.

En vän sa en gång att jag ler sjutton timmar per dygn, de andra sju sover jag. Jag tror faktiskt att det stämmer ganska bra. Jag är mamma till två busfrön, Ruth-Ellen & Sture. Lyckligt gift med mannen i mitt liv. Han är min bästa vän och en livsnjutare utan dess like.

  

I skolåldern kunde jag inte bestämma mig för vilken väg jag skulle ta. Sakta men säkert har alla pusselbitarna fallit på plats och jag gjorde valet att satsa på båda mina stora intressen och de jag brinner för. Jag titulerar mig därför som Hårstylist och Fotograf.
 

Att jag är kreativ och påhittig samt gillar att vara sysselsatt är nog de anledningarna till att det fungerar så bra att kombinera mina två drömyrken. Allt jag tar mig an gör jag med mycket kärlek och inlevelse.

 

lite Onödig information. . .

Jag är beroende av popcorn, kramar och torrschampo. Jag sorterar ofta och minst lika ofta ändrar jag om. Sådär lagom är något jag ofta säger speciellt i samband med matlagning. Jag har en viss svaghet för plåtburkar, prickar och tacos. Min kollega tror att jag är så pysslig för att jag är från landet.

 

Följ mig gärna på Instagram. . .

Då får ni inte bara ta del av mina fina fotografier från blandade fotojobb. Det kommer blandas hej vilt med snygga färger och en och annan klippning. Dessutom kommer där lite behind the scenes och små glimtar från mitt liv! - Följ mig vet jag! 

FOTOGRAF MIA-KRISTINA