Jag fotar endast med natruligt ljus vilket innebär att det bara är jag och min kamera! 

Jag brinner för att fotografera människor i helhet men när jag får det stora nöjet att föreviga små barn med massa spring i benen, deras nyfikenhet och spantanitet. Då får jag leka, skoja och bli sådär treårig igen. Det älskar jag lika mycket som jag älskar popcorn en helt vanlig tisdagskväll. 

   

 Jag tror inte det finns något som inte är värt att förevigas på bild!  

Bilder

Vad kostar det? 

.
 
 

ALTERNATIV 1 

 

    Pris 950 SEK för själva fotograferingen. Efter fotograferingen går jag igenom bilderna, väljer ut alla bra som jag gör en lättare redigering på innan ni får se dom via ett webbgalleri där ni själva i lugn och ro hemma väljer ut vilka bilder ni vill köpa. Därefter kommer en faktura på de bilder ni valt och när den är betald får ni en ny länk med tillgång till era bilder.

 
Prislistan på bilderna då är enligt följande:
1 bild 200kr
5 bilder 650kr
10 bilder 1250kr 
Alla bilder 1850kr.  

.

 

  

ALTERNATIV 2 
 

     Pris totalt direkt 2500 SEK - Då ingår fotograferingen plus alla bra bilder, utvalda av mig. (Detta är ca 10% mindre än alternativ 1)

 

 

Hur funkar det? 

 

♥ Fotografering av hela familjen tillsammans, bilder på varje barn var för sig och syskonbilder. Efterbearbetning (exponering, kontrast, färg) av samtliga filer. Mailkontakt för och efter fotograferingen samt backup av alla filer. Då jag endast fotograferar i naturligtljus kan ombokning vid dåligt väder (mulet & regnigt) förekomma.

 

♥ Jag älskar naturliga, lekfulla och spontana bilder som visar vilka ni är. Under fotograferingen busar och leker vi för att få levande bilder med äkta leenden. Vid en barnfotografering har jag massa roliga trix och lekar men du som förälder kommer vara lika delaktig som jag för att få barnet att känna sig avslappnad och trygg.

 

 Efter fotograferingen går jag igenom och redigerar bilderna. Cirka två veckor efter fotograferingen skickas en länk till era bilder, där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill köpa. (Väljer ni alternativ två får ni här en länk till era bilder för neladdning direkt). Bilderna levereras när fakturan är betald.

.

♥ När det gäller kläder så rekommenderar jag ljusa kläder utan stora loggor eller röriga mönster. Om ni vill göra bilderna lite extra personliga så kan ni till exempel ta med favoritleksaken eller nallen.

.

 Bilderna levereras högupplöst i svartvitt och färg. Dessa får ni använda fritt till exempelvis förstoringar eller fotoböcker. 

.

 Innan ni skickar ett meddelande till mig, LÄS VILLKOREN.

 

Vill du boka? Skicka en förfrågan nedan: 

 

 Genom att boka fotografering godkänner ni villkoren. 

 

♥ Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mail till mia@miakristina.se

 

 

Skicka

Menu Meny